090730

Jahaja, nu är det tråkiga vädret här igen.. synd att solen aldrig kan vara mera än en dag!
Har nyss beställt löshår tillsammans med Mikkis, så förhoppningsvis kommer det nästa vecka!
& blonderade mig igår kväll oxå så det blev lite ljusare.. Det bästa av allt är att jag inte har tappat
allt för mkt hår som alla andra gånger jag har försökt blivit blond.

 
ville beställa lockigt, men eftersom mitt vanliga hår inte är fullt så lockigt så blev det rakt istället. Går juh alltid att våga det med vågtång osv.

Får se vad som händer idag, funderar på att dra ut & cykla en sväng med hunden kanske.. Sen förhoppningsvis träffa Carru en sväng om hon mår bättre... (så går det när man dricker haha)
Imorgon blir det nog fest för då kommer Robin hem igen! Har vare borta allt för länge nu så det blir nog att fira att han kommer hem igen med alla andra mupps!
Blir kul.
Längtar tills Måndag - Tisdag för då hämtar vi nog orbitreken!! woho

Jaja, ska klä på mig nu sen dra ut en sväng med doggen! 


PUSS

Hit that floor

Halloj!
Har inte uppdaterat sen i Söndags typ tror jag, haha.
Iallafall åkte till LISEBERG i Måndags med Carru & hennes mor&far.
Gick upp kvar över 6 & runt 8 åkte vi. 
Man hade juh hoppats på fint väder & uppehåll, men nejdå väl
i Göteborg möts man utav HÄLLREGN, regnade som fan hela tiden typ. Så blev att direkt springa & köpa en blå plast poncho, hahaha så jävla ful var man i den. Alla såg ut som vandrande blåbär på hela Liseberg, men man slapp juh bli blöt... Trodde jag, det första vi åkte var Lisebergs banan, såklart så spöregnade det & luvan på ponchos åkte juh iväg direkt typ.. Det slutade med dyngsurt hår, sminket försvann helt typ & tillslut blev hela håret as lockigt. Usch
Sen blev det som tur var uppehåll.
Åkte as mkt, fyfan va kul det var. Åkte Kanonen längst fram 2 gånger!  Första gången jag åkte den, så satans rolig varen!
& Uppswinget åkte jag oxå för första gången & höll på att dö. Så jävla höööööögt uppe i luften var man & ingenstanns att hålla i sig, haha jag & Carru satt & höll varandras händer under hela turen hahah.
Sen innan vi åkte så såg vi även Lotta På Liseberg & där var även Linda Bengtsing & Johan Palm.
Så jävla kul vare & längtar till 15 & 16 Augusti då åker vi igen & bor på Lisebergs hotellet oxå!


Åkte Flumride & Carru satt längst fram, vilket slutade som på bilden hahahah.



Carrus mor tog kort på oss när vi åkte Uppswinget haha

Aja idag har det inte hänt mkt alls. Farmor kom hit & fikade & pratade lite sen skjussade hon mig & mamma till Marieberg, Köpte bikinitroser på rean, 29 kr!  & så ett svart linne som det står " Love me, Hate me ", Allting är såklart köpt på Gina Tricot, Älskar den affären!
Aa jusste, blonderade håret igår oxå. Inte så långt kvar nu tills man blir helblond..
Ska beställa löshår i morgon oxå från Tajmahal.se. Hoppas det kommer bli bra!
Längtar tills på Måndag för då åker vi nog förmodligen & köper Orbitreken!


Så ser linnet ut. ♥

Fick även en söt tavla idag med rosa nekrosor på, en rosa lossas nekros, en snygg svart/vit randig vas & gräs av mamma.. & det är lossas gräs som sitter tillsammans med nekrosen om ingen fattade det haha.
Köpte även livets sötaste gosedjurs Nalle på maxi igår tror jag det var!  Rätt så stor & ROSA ! & jätte jätte len & mjuk haha, älskar gosedjur! ♥
Kommer ta kort på allting när vi har satt upp tavlan & fixat till det lite mera!
Ikväll blire nog att kolla på So You Think You Can Dance.


Nee nu ska ja nog ut & sätta mig en stund!
  PUSS

When the sun comes out we party all day and all night

Har inte uppdaterat på några dagar nu, har inte orkat haha.
Sitter här & är så sjukt jävla trött så det finns inte. Har inte vare så här trött på
år känns det som, ska bli så skönt att sova snart. För det ska jag göra, hoppa i säng runt
nio haha. Ska bara duscha & så innan.
Ska upp runt 6 i morgon för runt 8 bär det av mot L I S E B E R G !!  Fyfan va kul det ska bli!!

Den här dagen har jag fördrivit mest med att gå runt & sura, sura, tjata & vara allmänt jobbig.
Kan bero på att man inte kunde sova inatt för man hade en storebror som låg & snarkade som livets största skohghuggare eller något, & jag hatar när folk snarkar. Så låg där på golvet & försökte med all möjligt för att få tyst på honom haha.  Har juh fått sova på golvet hela helgen för storebror & Sophie har vare här    :)
& idag kom även storasyster, Peter & deras unge Elly & hälsade på.
Sitter just nu & kollar in lite kläd hemsidor som H&M & GinaTricot haha favorit affärena även på internet, synd bara att Ginatricot bara tar emot kort & inte postförskott... annars hade ja beställt massoooor! 
 

Kolla såg den här nyss på Gina. Hur SÖT va inte den då?! ååhh vill ha <3


& den här på Nelly.com. Så jävla fin! Älskar volanger.. men har INGA plagg med volanger..
den rosa som jag beställde från Nelly.com samtidigt som dom trashade leggingsarna var för liten... eller ja va förliten åt boooobsen.. så typsikt!



& ska köpa en sån här imorgon flrmodligen från Blocket... Ringde idag men hon va inte där & den finns kvar så den är MIn min min. Hoppas hon svarar imorgon!
Ska bli så skönt att börja träna, behöver komma igång innan skolan så jag orkar med allting som skolan innebär för just nu är jag inte taggad för fem öre. HATAR verkligen skolan, ångrar att jag valde DANSESTET, hade jag vetat va den innebar hade jag gått f r i s ö r istället.. eller fordon & tagit lastbils körkort! 
Jaa, jag tkr om lastbilar & skulle kunna tänka mig att jobba som lastbilschaufför & köra utomlands. Fyfan va skönt det skulle vara igentligen. & något som jag har velat bli ända sen ja va "liten"  är att bli en folkraceförare. Älskar när man kör fort & galet, finns inget bättre än att åka runt & sladda på grusvägar osv. eller ja när man åker med någon som kör eftersom man inte har något körkort än... vilket jag måste börja plugga lite till.. Ska ta körkort när jag fyller, det är ett måste! Haha

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, välja kläder tills imorgon, fixa det jag ska ha med mig sen hoppa i säng & sova sova sova!

Hare så kul imorgon, för det ska jag ha !

PUSS


Keep keep runing, Keep keep falling

Halloj!
vaknade ganska tidigt idag, blev att åka med Carru & hälsa på valparna runt elva.
Sen blev det att äta mat från Stickans pasta, vilket var gott. Åt Kyckling Curry med Fullkornspasta, mums! 
 
Nu har jag nyss städat mitt rum & lyssnar på hög musik mohaha ;)
Blir att ta det lungt med film & så med Carru ikväll ♥ Kan vara skönt det med!
Längtar tills Måndag då det blir Liseberg antagligen! Har inte varit där på flera år så det ska blii så
kul att åka allt nytt som har kommit, har inte ens åkit Kanonen än.
Jag älskar berg & dalbanor & allt som går att åka, något som ska bli lite jobbigt att åka är flumride & colorado för man blir så blöt haha aja, ska ändå bara ha håret utsläppt UTAN löshår haha.
Fint väder är det idag med, men orkar inte sola för det blåser så det är lite kallt ute ändå.
 Hoppas att vädret bara blir bättre & bättre så man kan sola sola sola!


sol sol sol sol sol sol sol sol sol, nu!

Menmen, hare bra !

PUSS

Utseéndet kan vara en tung börda att bära

Blev inte att kolla film efter programmet, Fastnade framför den andra programmet Plastikkirurgi Före & Efter
där handlade det om en tjej som vägde över 135 kilo som senare hade gjort en operation så tunntarmen förkortades ner till ca 2 - 3 meter i stället, vilket gjorde att hon kunde äta va hon ville men maten hann inte absorberas så mkt för att tarmen var förkortad. Det gjorde att hon gick ner över 76 kilo & fick massa överflödigt skinn över. & nu fick man se när hon opererade bort över 4 kilo skinn bara, fyfan.
Skulle oxå vilja gå ner, minst 20 kilo. Men det är sååå svårt & jag har livets dåligaste karaktär när det gäller mat & träning osv osv haha... så aa kommer nog sluta upp som en flodhäst när jag är 20.. hmm.

Jag har alltid tyckt att smala personer är mera uppskattade. För man kan göra så mkt mer när man är smal. Man kan gå på stranden i BARA bikinitroser & bikini överdel.. Jag har aldrig gått i bara bikinitroser, har alltid haft vita puma badshorts haha eller bara vanliga svarta. & sen kan man ha snyggare kläder, man kan sitta i folk knä utan att känna att man kommer mosa den andra, därför jag undviker att sitta i folks knä i tron om det.
Man har även bättre självförtronende när man är smal, man kan gå i bara ett linne & byxor utan att skämmas.. Jag går aldrig utan något som täcker minst halva armarna. Kan vara lite jobbigt ibland när det är varmt att aldrig kunna gå i bara linne & shorts utan måste ha en cardigan över.
Jag tror att om man är smal så vågar man göra mera utan att skämmas & tänka att dom andra tänker "kolla fettot, va pinsam" 
& om man är smal, har långt blondt hår & stora tuttar så är man mera uppskattad bland folk. Så tkr iallafall jag. 

  ...


Nej, det här är inte försmalt. Har alltid tyckt att det är snyggt när höftbenen, nyckelbenen & revbenen syns.


Skulle inte tacka nej till en sån här kropp inte. Varken för smal eller FET + stora tuttar. (som nog är silikon, men ändå)

Aja jag tror iallafall att om man är smal så kan man göra så mkt mer... 
& min dröm är att bli smal & det är bara jag som kan göra så att det blir så.. men aa lite svårt att träna när ett gym kort kostar AS mkt & jag hatar gym pga alla bakterier som finns. Tänk all svett som finns på alla maskinerna, usch mår illa av bara tanken utav det. 
Skulle vilja mest utav allt ha en Crosstrainer så jag kan träna hemma i mitt rum där ingen annan ser mig. Skämms att träna ute när folk ser för jag HATAR uppmärksamhet. Synd bara att Crosstrainers ska vara så satans dyra... & jag fyller inte förrens i December så kan inte önska mig en sån heller (skulle aldrig få en sån ändå menmen) 
För jag vill ha en nu, så man kan börja träna tills skolan börjar & all dans börjar.. kommer inte orka med både skolan + tre dagar i veckan med dans i skolan + dans utanför skolan... Eller jo orkar med gör jag men skulle vilja träna upp mig tills skolan börjar så man orkar med mera.. 

Aja läs om ni orkar haha

 


What if ...

Blev inte att åka & kolla på deras valpar idag, lite tråkigt.
så snart blir det att kolla på Super Size Vs. Super Skinny
sen lägga mig i sängen & ha filmmys ensam, buhu haha.. blir nog att kolla på Fast and Furiuos. Vin Diesel är juh sååå heet GRR!
Har tänt en massa ljus i mitt rum igen så nu doftar det vanlij i hela rummet, myys!



Tog kortena nyss, as mys.

PUSS

Shut up and let me go

Va fint väder det ska vara jämt verkligen, wohoo

Haha har nyss varit ute & plockat blåbär med Carru i Viaspåret. Usch det va blött & jobbigt & myggorna anföll bara mig men inte Carru. Men hon satte sig på blåbär med ljusgråa byxor hahaha rätt åt henne!
Ganska onödigt att plocka igentligen för att jag hatar blåbär så himla äckligt, men mamma ville ha det så.
Hämtade ut mitt paket från H&M idag som innehöll; 3 par bikinitroser, kajalvässare, rosa blomma till håret, solglasögon & ett par string.

   ♥

Blir att åka till Carrus mormor & morfar sen & hälsa på bebisarna igen, Gooos! 
 
Kings Of Leon - Sex on fire
Gryymt bra låt!

PUSS


This sex is on fire

Halloj, sitter i mitt rum med alla värme ljusen tända så nu luktar det vanilj i hela rummet, mums!
Idag var det soool hela dagen, så satt ute & solade ett bra tag. Vilket resulterade med lite bränna & rött ansikte. Men vad gör det? inte ett skit, fååår gärna komma mera sol hit nu nu nu, Haha :)

Hängde med Carru hem till hennes mormor & morfar förut & hälsade på deras valpar, så otroligt söta varom.
Kom att tänka på när våran hund hade valpar (har haft två kullar)
Vi sparade en valp från den sista kullen, Smulan <3 & just nu är vi
hundvakt åt Pajas som kom i den första kullen. Hehe


Kolla hur söt va inte Smulan när hon va liten?! <3 Plutten



Puppisar <3<3 haha

Aja, har nyss kollat på So You Think You Can Dance, mkt bra program! Ska snart
hoppa i säng tror jag, men är inte så trött än haha menmen.
Blir förmodligen ut & plocka blåbär imorgon med Carru om det inte regnar.
& på Måndag blir det nog att åka till Liseberg med Carru & hennes mor & far. Ska bli så himla kul verkligen!
 Längtaar!
 & den 15 till 16 Augusti åker Jag, pappa, lillebror, Helene & hennes barn ner till Göteborg & bor på Lisebergs hotell. Blir att gå på Liseberg ena dagen sen stan andra dagen! Ska bli så kul. & har aldrig varit på stan i Göteborg så ska bli kul & se hur det ser ut där & blir nog kanske lite shopping oxå skulle jag tro. MKT behövligt vill jag lova, Hehe

Menmen, ha en bra kväll!
PUSS


I wanna take a ride on your discostick

Vilket underbart väder det ska vara jämt.. Not. Kul & gå runt & se ut som en vitlök, nee blir snart att börja sola solarium igen tror jag.
Kom hem halv tre inatt, Jonas & Raggarn följde mig hem, snälla pojkar haha. Satt & kollade på tv/dator hela kvällen, trevligt! & nu har även Carrut kommit hem igen! Wohow!

Haha fyfan, gick ut med mamma & hundarna förut i det fina vädret, haha & va äre det första man gör? Jo ramlar på gräset såklart, så typiskt mig & mamma skrattade typ hela vägen sen haha.


Har gjort en bild på hur det ser ut ungefär där jag ramlade, ramlade precis där man kastar hundbajspåsar haha
 (vid den svarta ringen)

Får se vad som händer idag, förmodligen träffa Carru! ♥
Fick H&M katalogen hem idag & Fyfan va fina kläder det finns i den nu. Vill beställa massa massa massa. Dom har fått in massa fina stickade cardigans & stickade halsdukar ♥ Älskar halsdukar & cardigans.
Jojust jag fick övningsköra ända till Marieberg & parkera igår haha, gick rätt så bra.
Sprang in på Gina Tricot & köpte en stooooor svart halsduk, Har en likadam i typ orange/korall färgad. & såg på H&M att dom har fått in en stoor stickad halsduk i Begie som jag vill ha & jag SKA ha den så äre bara (:  haha

Så ser halsduken ut ♥


Neeh, nu ska jag lägga in massa gammla bilder, så njuut fuckers

 Haha, bilden är för ful.
Ser hemsk ut & jag hatar barn verkligen. Dom är så fula & jag ska aldrig ha barn & om jag ska ha det så vill jag adoptera en TJEJ (Vill inte ha någon ful pojke som unge, nej tack)
 från Kina, Japan eller Thailand istället för att föda en egen, skulle aldrig falla mig in att göra det!




I Vretstorp 06, Skulle sova där. Jag & Boväng stal (lånade, haha) en liten båt & dom andra åkte ut på sjön till andra sidan & gjorde lite bus i husen där haha medans jag & boväng satt kvar & kollade läget. & jag var blond oxå haha









Så har man oxå sett ut en gång i tiden. Typ "Emo"  ett tag, "Svartrockare" ett tag osv osv haha.
Det ända jag saknar är håret litegranna menmen!

Aja, kanske lägger ut flera bilder senare, Ska föna håret nu
 PUSS


Hardstyle or no style

Hade tänkt att blogga lite, men så skriver Jonas & frågar om jag vill vara med i hans & Raggarns Kolla tv varje Måndag klubb haha & jag sa ja. Så nu blire fix sen dra till dom & kolla tv hahaha omg! 
 Ska lägga in en massa gammla bilder på mig i morron haha så nu har ni alla något att se fram emot ;)

& TACK STOREBROR MARCUS SOM MÅLADE & FIXADE I MITT RUM! haha

Nee nu blire att fixa mig! 

 
Blir en söt bild på FettoKlump med sina rosa & fina naglar haha

PUSS


Come closer and closer

Fy så tråkigt väder det är ute. Har legat i soffan nästan hela dagen typ.. Så sjukt jävla tråkigt verkligen!
Kan inte solen titta fram igen innan skolhelvetet börjar igen??!?!
Är as trött oxå, kan inte sova på nätterna för det är så satans varmt även fast jag har en stor golvfläkt & fönstret öppet...
& min n ä s s p r a y  är SLUT !
 
Har varit beroende av det i typ 4 år nu. Kan inte somna utan det, blir täppt & kan inte andas så fort jag lägger mig ner & märkte att den va slut i går kväll så har knappt sovit för det.. Vill till Marieberg & springa in på Apoteket & köpa en så man får sova lite mera i natt.. Hoppas pappa kan köra! 
Så jävla surt att det ska vara stängt frame på stan i Kumla.
Tycker dom borde ha öppet varje dag.

Får se vad som händer idag, blir nog bara att ligga hemma & tråka sönder skulle jag tro haha.
Längtar tills i Höst då nya T w i l i g h t  filmen kommer ut!!!!  Twilight är nog den bästa filmen jag har sett &
 Robert Pattinson är nog den snyggaste personen jag har sett, MUMS!


Kolla, hur s n y g g på en skala är han inte?!  Grrr haha

Neeh, nu ska jag nog sätta mig framför tv:N igen

PUSS


Turn the lights off in this place

Nu är det Lördag igen eller ja snart Söndag... Inte många veckor kvar till sista året i skolan börjar. Ser inte fram emot det alls vill jag lova. Hatar skolan & allt som har med skolan att göra. Ser bara fram emot studenten, vet redan hur min studentklänning ska se ut ! haha

Idag så blev det att åka till Marieberg med mamma, storasyster, hennes barn & man.
Blev en svart stickad cardigan & örhängen.. som jag ångrar att jag köpte! menmen.. surt att man inte kan lämna tillbaka dom.. hmmm dom kostade en del oxå.. Fick även ett rosa skinnflätat bälte av syster, tack!
& efter det blev det hemåt & grilla med dom. Blev kyckling, min hemmagjorda tzatsiki & pommes haha as gott. Åt som en jude.


Köpte denna, men den är sjukt mkt snyggare när den sitter på, mkt nöjd! 
 
Efter vi hade grillat blev det att dra hem till Petrus & knalla runt lite. Sa hej till Jonas osv. Sen hem till honom & kolla på nån jävla konstig film med sjukt störande dialekt. BOY A hette den iallafall.

I morgon blir det nog att blondera håret igen.. tror nog att jag ska bli helblond.. Älskar blondt låååångt hår <3 haha men långt hår kan man juh drömma om, tur att löshår finns iallafall !! Använder inte mitt löshår så ofta, bara när jag ska på fest eller så. För clipsen gör mig flintskallig på vissa ställen.. Hmmm.. nån annan som blir flintis av clips ? haha aja använder hellre clips än jävla limm. Aldrig mer säger jag! Fick ta a c c et o n  i hela jävla håret för att få bort skiten, vilket resulterade i stora flintskalliga fläckar runt om i huvudet.. tur att det har börjat växa ut nu igen. Men önskar det kunde växa snabbare. Växer som en snigel åker fram typ.. 
 
 Jaja, nu blir det att kolla runt lite sen sussa! 
 
 Hadetbra!
 PUSS

Let´s have some fun, This beat is sick

Idag är det Onsdag vilket betyder att det finns en del bra att kolla på tv:N ikväll bl.a
So You Think You Can Dance & Sex Education synd bara att det börjar samtigt på olika kanaler, men får helt enkelt sappa mellan dom två haha.
Har fixat lite mera med mitt rum idag, satte bl.a om blommorna & satte fast dom med tejp eftersom dom inte ville sitta kvar på väggen i natt höhö..  sen köpte mamma med två små tavelramar som jag satte upp under dom små hyllorna. Blev mkt bra tycker jag !  

 Aja, gick ut & stavade imorse med mamma. Stora mjukisbyxor, svart linne, svart T-shirt & svart tjocktröja i morgon solen.. haha va ganska vider när vi kom hem, men det va skönt det! Efterått så blev det apelsinfrukost & dusch.
 & just nu sitter jag med blondering i håret igen! Fick hjälp av mamma att lägga i därbak. Hoppas det blir ljusare & inte så gult.
Beställde även leggins & ett jätte söt linne idag på Nelly.Com
Har även 2 andra paket från H&M som väntar, men har inte pengar till att hämta ut båda så blir nog att skicka tillbaka ett utav dom, surt menmen sånt är livet


Rosa topp, 79 kr på rean! Lätt värt!
Stod mellan svart eller den här söta rosa färgen, blev tillslut den här. Kan vara fint med lite färg nångång oxå hehe.


Hittade äntligen ribbade leggins, (trasiga kan man oxå säga) Har letat efter dom ända sen jag såg dom.
Så otroligt snygga!
 Tror att toppen & leggingsarna kan bli jätte sött ihop!


LoveGame - Lady GaGa, sjukt bra låt!

Snart blir det att tvätta ur håret sen ta en promenad med stavarna igen tror jag!
sen blire tv resten av kvällen! 
 
P U S S


Cuz you have a body on fire

Jahapp nu har man äntligen fått ordning & reda på rummet.
Igår åkte vi till ikea & köpte hyllor, en rosa säng lampa LOVE IT  & svarta gardinstänger & idag åkte
vi till Ikea igen & bytta hyllorna mot längre men i samma stil sen blev det även
svarta blommor som man sätter på väggen, 2 mindre hyllor, ett sängbord & en svart tavel ram som jag satte
   i tre bilder på blommor i.  & så satte vi upp min stora helkroppsspegel oxå! nicenice

Ska sova i mitt nygjorda rum för förstas ggn idag & har även ställt sängen annorlunda så det kommer nog att
kännas lite ovant i början haha aja det löser sig, det ända som kan hända är att man ramlar ner menmen tur att sängen inte är så hög.

 
så här såg det ut före, rött/ornange, instängt & as fult, & även barnsligt

 
& så här ser det ut nu! Inte klart än på ett tag, ska upp lite mera hyllor förmodligen
& även lite svart/vita tavlor osv..


Fick även rosa lyktor idag som står på de två hyllorna & det ska bli skönt
att sova i min stora. nybäddade d u b b e l s ä n g  ♥

Så ser det ut, lite taskig kvalité men ska ta bättre kort när lillebror kommer hem med kameran!
   Nu ska jag sätta mig i soffan & kolla på So You Think You Can Dance med mamma &
imorgon blir det att börja träna, & nu ska jag verkligen försöka hålla det oxå. Måste det för nu börjar
det gå så långt så jag vet inte vart jag ska ta vängen.. Någon som vet någon som säljer en CROSSTRAINER?!
  Want it so bad men dom är fööör dyra ;(  aja nu blire tv! 

Kommer sakna min Carru som åkte till Västkusten i en vecka från & med idag! Men ser fram emot Liseberg när hon kommer hem ska bli så jävla kul!!  ♥
   
  PUSS /
 Lil´Jess

Dance, move, shake it baby

Sov ut ett bra tag idag, skönt vare. Kan inte sova på nätterna...
så satans varmt & drömmer bara en massa mardrömmar hela tiden ;s & kan inte
somna om när jag vaknar & jag är as lätt väckt.. så aa ganska jobbigt äre! 
 Blir att stanna hemma ikväll & bara tare lungt & kolla tv, ska upp rätt skapligt imorron &
duscha & fixa mig för imorron åker vi på släktträff eller ja kusinträff på pappas sida.. Det är ute vid Dylta Bruk 
tror jag det hette hehe. Ska bli skojj & se alla, knappt träffat hälften haha.

Åkte runt lite med pappsen & lillebror idag.. Åkte till Marieberg & vill så gärna köpa en beige/grå stickad tröja 
sån som jag köpte i svart.. så jävla sköna varom!   Men nu så börjar pengarna sina oxå vilket är träligt som fan! 
  Aja & i morron ska jag vara kattvakt i tio dagar & får tusen kr så det är juh nice, men vill ha pengar nu så man kan 
shoppa lite mera!   L O V E  I T  

Idag så åkte även stockholmarna hemåt... lite tråkigt. Men storebror & Sophie stannar tills på söndag så det blir att sova på golvet i helgen, menmen lika skönt där haha. 
  Funderar även på att blondera håret lite mera imorron.. Fick blondering idag så det blir nog så skulle jag tro! 
 
Saknar dansen så sjukt mkt, har inte tränat på hela sommaren & det märkt vill jag lova. Blivit en förslappad jävel.
Längtar tills R a g g a n  drar igång igen & ska börja på d i s c o n  igen.. slutade förra terminen men saknart & det är så sjukt bra konditionsträning så ska börja igen! 
  Måste verkligen gå ner ett par eller ja flera par kilo... Ser ut som en valross usch.


                            Aja nu blir det att kolla på tv & slappa! 
 
                                         Ha en bra Fredag!

  
Satt & kollade på lite gammla bilder.. Saknar mitt mörka hår lite granna faktiskt haha..
men aja inget & göra något åt!  Kan juh alltid bli mörk när jag vill så. huhu


Regn, regn, regn

                    Usch, va tråkigt väder det ska vara jämt! Gief sol & as varmt istl för hällregn & tråkväder.

Har inte bloggat på ett tag... har varit ganska upptagen den här veckan. För min brors tjejs familj från sthlm är här & då har vi gjort en del saker med dom i veckan för att visa dom runt lite här i Örebro & Kumla.
  Åkte till Svampen i Måndags & kollade.. Riktigt högt & blåsigt vare! haha. Sen åkte vi till fallen & kollade, Synd att det regnade annars hade det vare roligare. 
I Tisdags åkte vi alla till Nora. Gick runt & kollade lite överallt & käkade världens goaste noraglass! Finns inget som är så gott som det verkligen! Mums!
  Igår blev det att åka till Glanshammar för att visa dom Pelles Gruva.. Jag badade till&med.. Fast det va sjukt kallt! haha sen åkte vi till mormor & morfar & hälsade på & fikade lite.. sen blev det en tur till Marieberg. Köpte ett linne & en stickad sweatshirt, as nice.
  Senare under kvällen åkte vi till Tisaren där dom har hyrt stuga under en vecka. Där blev det att käka kräftor & annat gojs.. Fast jag åt inget sånt. Hatar skaldjur & fisk!  Blev att vara där typ hela kvällen sen åka hem & sova.


 svampen

 Svampen

 Fallena

 Nora

 Livets glass, mums!

 Skogsbrottet

 Pelles Gruva I Glanshammar

 Tisaren

 Ful Kräfta haha


Aja, får se vad som händer idag. Finns inte så mkt att göra när det spöregnar.. Tråkigt!  Funderar på att måla om naglarna & kanske ta & städa rummet om jag orkar.. För just nu ser det verkligen för jävligt ut! haha



Linnet & stickade tröjan är från Gina Tricot
& idag fick jag även silvershampoo & hårinpackning. Är ganska så behövligt. 
Har inte tvättat håret med balsam sen i Februari haha.. Så ska börja lägga i hårinpackning en gång
i veckan har jag tänkt. & även använda s i l v e r s h a m p o o t  så jag får bort det gula i håret !


            Nu blir det att ta bort det nuvarande nagellacket & måla på nytt!
                                                                                           Hadetbra!


To hot

Shit vilken kväll det var igår!  Så sjukt lyckad verkligen!
   Drog hem till gösta med Carru & Ronja  ♥
  Där var Jucke, Gösta, Nille sen kom även Karl, Ew & tre andra tjejer dit. Blev att spela en massa olika spel
  & så... Men det var så sjukt jävla varmt!  Hade fixat håret bra sen när man kom hem till Gösta blev det krull
 & sminket fuckade hela tiden.. menmen. Hade en trevligt kväll ändå haha fyfan.





 

Haha bilderna får tala för sig själva... Blir så extremt ful på kort därav svarta för ansiktet. Hatar när folk tar kort på mig, tkr hellre om att ta bilder på andra eller att ja själv tar kort på mig.
  Har aldrig tyckt om det & skolkort är det värsta som finns, Hatar att le. Ser ut som en jävla valross.

Bra kväll igår iallafall.  & idag blev det att åka runt lite med pappa & lillebror. Åkte & kollade vart farmor skulle flytta sen stan sen marieberg typ!  Värsta regn & åksvädret i örebro vare.. fast skönt det för det är så O T R O L I G T  varmt överallt!  Visst, om det är sol & det är varmt är det skönt men inte fan när det är molningt & dåligt men så äckel varmt då önskar ja att det var vinter ! Går inte att sova på nätterna heller.. smälter typ bort även fast man har fönstret & fläkten på.
   Ska vara minus grader när man ska sova annars gåre fan inte att somna!

Aja nu ska jag göra annat!

3 juni

Nu verkar det som om det fina vädret ska försvinna.. har åskat ett tag här nu, men inget direkt över oss. Skönt det!

Just nu sitter jag här med hunden i knät & lyssnar på musik. Hon är nämligen väldigt
 rädd för åskan & gömmer sig helst i mitt rum under täcket när det börjar smälla & ha sig.
Är rätt så trött idag.. kom hem sent i natt efter ha varit ute & åka på äventyr med Peter, Raggarn, Jonas & Carru.
   Åkte i livets backar jävlar va kul det var, typ mitt ute i ingenstanns i skogen haha.
Såg massa olika djur oxå!
  Blev att göra samma sak i förrgår med samma personer.. men först blev det att ha Kräftparty hos Peter.
Som dom hade fångat & kokat själva.
   Jag åt inte det för jag tkr att allting som kommer från skog & vatten kan lika gärna stanna där, så äckligt äre! haha
    & efter det åkte vi & nattbadade i hästhagsbrottet sen åkte runt lite överallt.

 Kräftor

 Jonas & Peter

 Raggie

Hann även med att åka till Marieberg en sväng med Carru igår.
 Köpte en rosa bikini för bara 50 kr! , neonrosa nagellack & svarta rosetthårspännen :)

 
underdelen fanns inte kvar, men såg att den fanns på internet för bara 25 kr! så blir nog att beställa.. men har redan ett paket på över 500 kr som väntar på
posten så måste hämta ut det innan ....

Ikväll blire att dra & festa med Carru. Ska träffa alla pålsbodingar, ska bli väääldigt kul!   ♥  Hoppas det inte börjar regna när vi ska gå dit för då blir mitt hår en katastrof, & som dom flesta redan vet  H A T A R  jag regn & blåst.. Just sånt väder passar inte ihop när man har löshår heller haha.
  Ska snart börja göra mig i ordning för det brukar ta ett jävla bra tag för mig.. & nu äre mat men det är spagetti & äckelsås (köttfärssås)  & jag är inte så sugen på det så det blir nog en skål med goda apelsiner & kanske en macka!

Aa juste har hittat en till tautering som jag ska göra i nacken tror jag!
 
 Men vet inte än om jag ska ha med både efternamnet & förnamnet eller bara Jessica. Men skrivstilen va grymt snygg så den blire iallafall.. sen vill jag ha några hibiskus blommor runt om eller kanske några små stjärnor!  Älskar stjärnor, haha


så här ser min nuvarande tatuering ut iallafall. Inte den bästa bilden men det får duga!

& nu blire att gå & skära lite apelsiner & börja fixa mig!
   Ha en bra kväll & helg!


RSS 2.0